Recept: Dressing van kruiden en honing

Dressing van kruiden en honing

Soort: Diner

Download PDF


Bijen in de Kruidentuin - Dip of dressing 

(Voor twintig 2-eetlepel porties) 
1 pint zure room 
6 eetlepels honing 
2 eetlepels sinaasappelsap, onverdund 
2 eetlepels grove mosterd 
2 theelepels crème van mierikswortel-stijl 
2 theelepels rozemarijn, geplet
1 theelepel kervel, geplet 
1 theelepel basilicum, gemalen 
¾  theelepel zout 
½  theelepel witte peper 
1/4  theelepel knoflookpoeder 
Combineer alle ingrediënten, meng goed. Koel bedekt enkele uren, smaken mengen. Roer voor gebruik. 
Serveertip: gebruik als dipsaus voor chips, garnalen, hamblokjes, plantaardige lepels, rijpe olijven en stukjes ananas. Gebruik als dressing voor groene en fruitsalades. 


terug naar Diner